Reserveren

Osmaans Badhuis

Ervaar de rijke authentieke badhuis traditie van de Ottomanen!

Wie over de drempel stapt, zal zich zonder twijfel verwonderen over de magistrale metamorfose van GOOS Spa & Wellness en het Osmaans Badhuis. Een plaats waar water, warmte en wellness samen komen om u te laten genieten. We bieden u rust en ontspanning in de ruimste facetten van het woord.

In ons Osmaans Badhuis vindt je een Caldarium waar je pure rust en weldaad ondervindt. Geniet van het Arabisch reinigingritueel in onze Hammam. Ervaar de heerlijke geur van een rozentuin in ons Rosarium De diep doordringende warmte die u ervaart in ons Laconium is een weldaad voor uw spieren en het verhoogt uw weerstand. Laat de rustgevende kruiden op u inwerken in het kruidenbad en laat u masseren door de stralen met een vitaliserende werking. Hiernaast beschikken wij ook over zes sauna’s, en een whirlpool, over een aangenaam buiten- en binnenzwembad, whirlpool, fraaie zonne- en ligweide, Turks stoombad, infrarood-cabine, een Finse rustruimte én natuurlijk een ijskoud bad.

Voel de warmte op je huid, beleef de energie die je krijgt, zie de fantasierijke figuren in ons Osmaans Badhuis, ervaar de betovering van de heerlijke geur, en de smaak in je mond van gezonde voeding in ons restaurant.