Reserveren

Banja Sauna

Banja sauna’s worden traditioneel verhit met een houtoven en zijn met een temperatuur van ongeveer 80 tot 100 °C even heet als de Finse sauna. Er wordt regelmatig zeer veel water over de hete stenen van de stenen saunaoven gegooid, zodat een hoge luchtvochtigheid wordt bereikt en de hitte effectiever kan werken. Hier vinden de opgietingen en geurbelevenissen plaats

Zout Kristal Sauna

(Droog en heet 50-60 graden)
Deze droge sauna bevat zoutkristallen. Beleef de zuiverende werking van zoutkristallen uit de Himalaya. Deze natuurlijke zoutkristallen zijn ruim 250 miljoen jaar oud, en door verhitting boven de 90 graden komen mineralen vrij die de lucht ioniseren en heel droog en zuiver maken. Zeer geschikt voor mensen met bronchiale klachten, hooikoorts of astma. ook geliefd bij rokers om te ontgiften.

Caldarium

Ervaar de weldaad die de Romeinen ondergingen.
Hoge luchtvochtigheid, neem plaats op de banken en dompel daarna onder in het bad van 34 graden.

Hamam

U kunt hier heerlijk relaxen bij een temperatuur van 35 tot 40 graden.

Rosarium

Ervaar de heerlijke geur van een rozentuin. Een geur die tal van gevoelens stimuleert.
Stoombad met hoge luchtvochtigheid.

Laconium

De diep doordringende warmte is een weldaad voor Uw spieren en het verhoogt Uw weerstand.
Verblijf 10 minuten in de infrarood cabine

Kruiden/relaxbad

Laat de rustgevende kruiden op U inwerken in dit bad van 34 graden. Er zijn massage stralen met een vitaliserende werking. Advies laat elke straal 1 minuut inwerken.

Panorama Sauna

Uitkijkend over het sauna complex ervaart u totale ontspanning Vergeet de drukte van alledag. De sauna heeft een temperatuur van circa 80°C. De hoge temperatuur stimuleert transpireren, verbetert de doorbloeding en helpt de bloeddruk te verlagen.

Wijnvat Sauna

Veel mensen hebben al weleens gehoord van dit type buitensauna, maar toch blijft het “wijnvat” ontwerp een opzienbarend plaatje in een tuin. Deze unieke vorm maakt de barrel sauna ook uniek ten opzichte van andere (buiten) sauna’s. Door het wijnvat design is de warmteverspreiding binnen de sauna vele malen effectiever dan bij een traditionele sauna